fbpx

Säkerhetsdörr Stockholm

Din ytterdörr är en av de viktigaste faktorerna när det kommer till säkerhet i hemmet eller på jobbet. Vänd dig till oss så hjälper vi dig att hitta en passande säkerhetsdörr till din bostad eller arbetsplats i Stockholm med omnejd. En certifierad säkerhetsdörr från Team Guardab innebär ökad trygghet på många plan.

Först och främst gör den jobbet svårare för inbrottstjuvar och dessutom får du ytterligare fördelar som en tystare bostad eller företagslokal och bättre värmeisolering. Läs mer nedan om hur vi hjälper kunder i Stockholm att hitta rätt säkerhetsdörrar!

Att välja att investera i en säkerhetsdörr ger som sagt många fördelar förutom det uppenbara inbrottsskyddet.

På Team Guardab arbetar vi med flera av de bästa tillverkarna av säkerhetsdörrar, både i och utanför Sverige. Genom att inte vara styrd till endast en leverantör har vi möjlighet att leverera rätt dörr utefter varje enskild förutsättning. På så sätt får du som kund en säkerhetsdörr som är anpassad till ditt behov och du behöver inte göra avkall på vare sig säkerhet, utseende eller isolering.

Viktigt att tänka på är att välja rätt säkerhetsdörr utefter just de förutsättningar som gäller hos er. Vi hjälper er att ta rätt beslut när det kommer till skyddsklass / säkerhetsklass, material och utformning. Vårt snickeri skapar mycket vackra och speciella dörrar och vi anpassar alla säkerhetsdörrar efter kundens önskemål.

Fördelarna med en säkerhetsdörr

Team Guardab har förutom säkerhetsdörrar även andra lösningar och komplement till ditt inbrottsskydd som fönstergaller och gallergrindar. Vi har många års erfarenhet av att skapa trygghet – och vi kan erbjuda alla de lösningar du behöver, oavsett om det gäller en lägenhetsdörr eller skalskydd kring ett helt köpcentrum.

Om ni funderar på att byta till säkerhetsdörr och bor i en bostadsrättsförening (BRF) – ta då först kontakt med föreningen och be dem begära in en offert för hela eller delar av BRF:en. Genom att sätta in säkerhetsdörrar i fler lägenheter samtidigt får ni ner kostnaderna väsentligt. Det är också gynnsamt att göra ett helt bostadsområde oattraktivt för en inbrottstjuv, så tjuven inte bara ger sig på grannens dörr.

Gör alltid en ordentlig kontroll innan du väljer installatör av säkerhetsutrustning och be om referenser! Titta gärna i vår referenslista så hittar du några av våra nöjda kunder.

Vi har tiotusentals nöjda lägenhetsinnehavare åt vilka vi installerat säkerhetsdörrar, gallergrindar med mera. Vi har också flera stora företag och organisationer som krävt olika nivå av inbrottsskydd i vår kundlista. Vi klarar det mesta, från lägenhetsdörren till stora garageportar eller skyltfönster.

Team Guardab har förutom säkerhetsdörrar även andra lösningar och komplement till ditt inbrottsskydd som fönstergaller och gallergrindar. Vi har många års erfarenhet av att skapa trygghet – och vi kan erbjuda alla de lösningar du behöver, oavsett om det gäller en lägenhetsdörr eller skalskydd kring ett helt köpcentrum.

Trygg mot inbrott

Genom att välja en säkerhetsdörr till din lägenhet, villa eller arbetsplats har du vidtagit en viktig och mycket effektiv åtgärd för att skydda dig mot inbrott. Säkerhetsdörrar är gjorda för att stå emot inbrottsförsök under en längre tid.

Inbrottstjuvar har i de flesta fall bråttom då de inte vill riskera att bli upptäckta. De flesta tjuvar ger upp när de ser en säkerhetsdörr då de vet att det antingen kommer att ta lång tid att forcera upp dörren, eller att de helt enkelt kommer att misslyckas då den är konstruerad för att stå emot de verktyg som tjuven har med sig.

Att välja en säkerhetsdörr till sin lägenhet eller villa i Stockholm är därför ett bra första steg för att skydda sig mot inbrott. Tyvärr är det så att Stockholm är en region där det förekommer mycket inbrott, både i villaområden och i bostadsrätts- och hyresfastigheter. Man känner ofta inte sina grannar på samma sätt som på en mindre ort och reagerar kanske inte på om okända rör sig i eller kring fastigheterna. Därför är det viktigt att tänka på att ha ett så gott inbrottsskydd som möjligt.

Säkerhetsdörrar ger dessutom ett bättre brandskydd än en ordinarie ytterdörr. Lägenheter i bostadsrättsfastigheter brukar utgöra egna brandceller och där är ytterdörren en viktig faktor för att upprätthålla brandskyddet. Med säkra dörrar ökar motståndskraften och kan skydda en längre tid mot att en eventuell brand sprider sig från en lägenhet ut i trapphuset eller från trapphuset in i en lägenhet.

Lägre försäkringspremie med säkerhetsdörrar

Eftersom en säkerhetsdörr skyddar bättre mot inbrott och dessutom är mer resistent mot brand brukar de flesta försäkringsbolag erbjuda en lägre premie på hemförsäkringen till den som bor i en bostad med säkerhetsklassade dörrar.

Säkerhetsdörrar delas in i olika säkerhetsklasser som innebär att de lever upp till specifika krav. Det kan exempelvis vara att de är motståndskraftiga mot inbrottsförsök med enkla handverktyg under en viss tid, eller mot kraftiga elektriska verktyg om man väljer en högre säkerhetsklass.

Vad som krävs för just din bostad eller lokal kan vi hjälpa dig att utvärdera. Det beror dels på dörrens användningsområde och om den är belägen så att ett inbrottsförsök enkelt upptäcks eller inte.

Säkerhetsdörrar BRF Stockholm

Har ni behov av nya och säkrare dörrar i er bostadsrättsförening i Stockholm så hjälper vi er gärna att hitta rätt modell. Vi tar gärna fram en offert till hela föreningen, inklusive entréportar och dörrar. Att förebygga att oinbjudna tar sig in redan i trapphuset ökar tryggheten.

Genom att installera säkerhetsdörrar i samtliga lägenheter eller radhus i ett område gör att alla bostäder får ett bättre skydd. En inbrottstjuv ger sig sällan på ett område där det tydligt går att se att man ha en genomtänkt säkerhetsplan.

Har en BRF i Stockholm säkerhetsdörrar installerade ökar bostäderna i värde på marknaden. Det känns tryggt för den som flyttar in i en bostadsrätt att veta att föreningen tänker på säkerheten, vilket brukar göra bostäderna mer attraktiva.

Säkerhetsdörrar i rätt stil

Äldre fastigheter har ofta vackra dörrar i format som man inte hittar i standardutbudet hos dörrtillverkare. Vårt snickeri hjälper till att ta fram anpassade dörrar med rätt säkerhetsklass. Man behöver inte kompromissa med utseendet bara för att man vill ha en säker dörr utan kan få en ytterdörr som är perfekt anpassad till de egna önskemålen.

Vi kan till exempel skapa kopior av era existerande dörrar för att fastigheten ska bevara sin karaktär, eller byta ut existerande dörrar som inte passar fastighetens stil då de har bytts i ett tidigare skede. Ta gärna en titt på vår sida med exempel på stilanpassade säkerhetsdörrar.

Helhetslösningar för säkerhetsdörrar i Stockholm

Välkommen att kontakta oss för att hitta bästa säkerhetsdörren för just din privatbostad eller BRF. Vi ser till att ni får säkerhetsdörrar till som är anpassade till alla de krav och önskemål som ni har.

Vi erbjuder helhetslösningar inom inbrottsskydd för att skydda samtliga delar av fastigheten. Produkter som galler eller film mot krossning av fönster är några exempel som kan öka tryggheten. Kontakta oss så hjälper vi till att ta fram säkerhetslösningar som är anpassade till just din fastighet i Stockholm.

Med tiotusentals nöjda kunder är vi en trygg partner med lång och bred erfarenhet av olika typer av inbrottsskydd, både för privatkunder, bostadsrättsföreningar, företag och andra typer av organisationer.

Se själv varför man behöver en säkerhetsdörr

Team Guardab säljer och monterar alla typer av dörrar från Daloc, Swedoor, Robust och Hellbergs.

Under respektive leverantör finner du de vanligaste modellerna och är du ute efter en annan modell i deras
produktsortiment är det bara att kontakta oss.

I huvudet på en tjuv