fbpx

Entréportar Stockholm

Vi tillverkar och renoverar entréportar i Stockholm utifrån era önskemål och de förutsättningar som finns på platsen. Alla entréportar är unika i både design och material, men oavsett vilket behov just ni har kan vi hjälpa er att montera och installera en entréport som passar just er. Tveka inte att höra av er till oss för en kostnadsfri konsultation.

Entréportar som skapar trygghet

Det finns många fördelar med att installera en ny entréport. Inomhustemperaturen och säkerheten är två starka skäl. Det är inte ovanligt att gamla entréportar släpper igenom kyla som skapar drag och en mindre behaglig temperatur i trapphuset. Dessutom händer det ofta att kylan gör att de inte går i lås ordentligt. På det sättet ökar risken för intrång som kan orsaka stölder och andra problem. Genom att investera i en entréport från oss på Team Guardab ger ni fasaden och trapphuset ett rejält lyft, både säkerhetsmässigt och estetiskt.

Entréportar Stockholm – högsta säkerhet direkt

Varför inte förstärka säkerheten i entrén? Man kan koppla portautomatik, kodlås eller passersystem till entréportar, en mycket smart lösning som ökar tryggheten för alla boende i fastigheten. Med ett passersystem kan porten enkelt öppnas med kodlås eller tag, dessutom går det att koppla fler dörrar i fastigheten till samma system. Porten kan även förses med kraftfull dörrautomatik som kan öppna även de tyngsta dörrarna. När dörren går igen låser sig dörren automatiskt och trapphuset är säkert och tryggt igen.

Väljer ni en entréport från Team Guardab har ni en helhetslösning från offert till installerad port som aldrig kompromissar med design och säkerhet.

Låt oss ge besökare ett gott första intryck

En vackert och välbyggd entréport ger inte bara säkerhet. Det skapar också ett gott första intryck och ger byggnaden ett visuellt tilltalande yttre som fungerar inbjudande och skapar trivsel.

Vi tillverkar och monterar entréportar till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag samt entrédörrar till privatpersoner. Våra entréportar skräddarsys och vi tar ansvar för hela processen från materialval till monterad och installerad port. Därmed är vi flexibla i allt från mått till design – så länge vi kan garantera ett bra resultat.

Högsta kvalitet inom entréportar och säkerhet

Som ett av Stockholms ledande säkerhetsföretag strävar vi alltid efter att skapa trygga och säkra miljöer både genom våra entréportar och våra övriga produkter. För oss är en dörr alltid mer än en dörr, det är också första steget in i ett hem där alla ska trivas och känna sig trygga. När ni anlitar Team Guardab får ni en helhetsleverantör som alltid strävar att leverera trygga och vackra entréportar.

Här ser ni några av de portar vi arbetar med

Garageportar

En garageport är inte vilken port som helst. Den skall vara stark och tålig men ändå lätt som en fjäder, dvs. enkel att hantera, att öppna och stänga. Vi hjälper er att hitta en port som möter alla era krav.

Vipportar

Vipportar är en typ av entréport passar in i alla miljöer och harmonierar fint med olika byggmaterial tack vare att ni kan få dem i olika träslag, mönster, färger och storlekar. Det blir lika bra oavsett om de skall sitta i en tegelvägg, putsad yta eller träfasad.

Slagportar

Slagporten är en bekväm entréport som öppnas som en dubbeldörr. Den är byggd helt i trä och är särskilt lämplig för dig som använder garaget som förråd. Varje portblad har robusta gångjärn och allt är monterat från fabrik.

En mängd alternativ i design och material gör det lätt att få porten att harmonisera med hus och omgivning.

Vi har rätt port för dig

Kontakta oss på Team Guardab redan idag.