Rullport till p-hus

Rullport kallar man rullgallret eller rulljalusien om den används framför en port. I princip är det samma modeller som används till vanliga rulljalusier, fast lite modifierad beroende på hur den ska användas.

Referensobjekt

Rullport av profil 2540, färg bruneloxerad

Denna profil som har 4 mm perforerade små hål tillåter utsläpp av avgaser men håller smuts och snö borta samtidigt som den ger väldigt god genomsyn vilket gör den till ett alldeles utmärkt val i tex parkeringsgarage. Överstycke och sidostycket är byggt med samma profil för att få ett enhetligt utseende. Jalusiporten är utrustad med industrimotor, fotocell och klämmlist.

Rullport av profil 2540, färg bruneloxerad

Rullport av profil 2540, färg natur

Dessa portar är helautomatiserade med en inkörsport och en utkörsport. Inkörsporten styrs med hjälp av kortläsare som även styr vägbommen för att förhindra påkörning av porten. Utkörsporten styrs med nedgjutna induktionsslingor som känner av tyngden av fordonet som vill köra ut ur P-garaget. Portarna drivs av Somfys Industrimotorer som klarar väldigt hög belastning, som säkerhet finns fotocell och klämmlist.

Rullport av profil 2540, färg natur

Rullport av profil 2560, färg natur

Till detta objekt har man valt en profil med utstansade hål 60*35 mm för att tillåta en ännu bättre genomsikt än med profil 2540. Styrning, motor och säkerhet se ovan.

Rullport av profil 2560, färg natur

Rullport av profil 2600, färg natur

Dessa heltäckta profiler lämpar sig till alla sorters industrilokaler där man vill ha en port med ett bra inbrottskydd utan krav på isolering. Portarna på bilden är 7×7 meter och drivs av Somfys Industrimotorer.

Rullport av profil 2600, färg natur

Rullport till lastkaj

Rullport av profil 2540, färg naturanodiserad

Att med hjälp av rullportar stänga av lastkajer är det ultimata då man vill ha mer nytta av lastkajen än att bara ta emot gods dagtid. Med hjälp av rullportar kan man använda lastkajens utrymme som förvaring. Med hjälp av kodlås som styrning av porten kan man även tillåta leveranser nattetid. Kodlåset tillåter en mängd olika personliga koder vilket gör det lätt att identifiera person som använt porten.

Rullport av profil 2540, färg naturanodiserad
Kontakta oss för en snabb offert
– trygghet behöver inte vara dyrt!