Inbrottsskydd

Vill du skaffa inbrottsskydd till ditt hus eller din lägenhet så finns det en mängd varianter att välja bland:

Först har du säkerhetsdörr. Det vanligaste är en klass 3 säkerhetsdörr.
Gallergrind är ett annat alternativ. Vanligare och vanligare blir att ha gallergrind som ett komplement. Lyckas tjuven ta sig genom säkerhetsdörren så väntar ett nytt hinder: Gallergrinden. Andra användningsområden kan vara framför källardörr eller altandörr. I hyreshus ser man dem ofta upp mot vind eller källare.
Larm: Även det får ses som ett komplement. En larmad säkerhetsdörr med en gallergrind bakom sätter myror i huvudet på de flesta tjuvar.
Lås: Ett säkert lås är givet och ingår naturligtvis om man köper en säkerhetsdörr.
Rulljalusi eller rullgaller: Används inte bara som inbrottsskydd, utan ersätter ofta entréporten/dörren till butiker i köpcentrum. “Ju större entré desto fler kunder”, som bekant.
Fönstergaller: Med tanke på att runt 40% av alla inbrott i villa sker genom ett fönster så är det ingen dum investering.
Fler inbrottsskydd: brytskydd, dörrkik (tittöga), saxgaller mm.

Glöm inte bort det allra viktigaste inbrottsskyddet: Råd & Rön. En tjuv är duktig på att hitta den enklaste vägen in i ett hem. För en lekman kan det vara svårt att avgöra vilket inbrottsskydd som är rätt för just din bostad.
Vi har jobbat med inbrottsskydd i 25 år och har sett det mesta. Vi håller oss uppdaterade om nya inbrottstrender och statistik. Är du osäker på var du ska börja, vad som är rätt sorts skydd för dig? Kontakta oss!

Vårt jobb har alltid varit att erbjuda anpassade lösningar för varje situation. Allt från en totallösning för ett stort företag till en specialanpassad grind för ett trångt utrymme.

Kontakta oss för en snabb offert
– trygghet behöver inte vara dyrt!